اثرآنتي اکسيداني پروتئين هيدروليز شد ه آب پنير بر پيشرفت اکسايش روغن سويا

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن اثرآنتي اکسيداني پروتئين هيدروليز شد ه آب پنير بر پيشرفت اکسايش روغن سويا :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآوري و نگهداري مواد غذايي

تعداد صفحات :21

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: پروتئین هیدرولیز شده، روغن سویا، فعالیت آنتی اکسیدانی

لینک کمکی